NEUMÍŠ SI NASTAVIT LAYOUT?
Abychom ti lay mohly nastavit, napiš nám na mail graphics-arts@seznam.cz adresu blogu a heslo

Hodnocení

15. července 2010 v 14:45 |  We write about...

○ První dojem
Je skvělý;) velice příjemný;)
10/10

○ Design
Líbí se mi barvičky, je veselý;) a kočičky jsou roztomilý;)
5/10
○ Rozcestníky
většinou žádné nejsou:) Co třeba udělat rubriku "graphics" a tak strčit - blend, avatars a podobně?
5/10
○ Smysluplnost článků
Mám ráda blogy o grafice:)
10/10
○ Menu
Díky hodně rubrikám nepřehledné;)
5/10
○ Náštěvnost
Je moc pěkná;)
10/10
○ Téma
Grafiku mám ráda a stejně tak i grafické blogy. Ale bohužel musím říct, že tvůj blog patří mezi špatné grafické blogy. Tvoje grafika se mi nelíbí. Máš to moc přeplácané:)  Jedinej dess máš pěknej je ten co je nastaven;) Doufejme, že se zlepšiš;) a přijdeš na to sama;)
1/10
○ Aktivita
Není co dodat;)
10/10
Celkem: 51/80
komentář: Hodně cvič grafiku a chod na grafické blogy:) a rozhodně s nech poradit. Nezapomen si dat hodnoceni na blog;)


Lily: Rubriky dělat s Nicool nebudeme, nám to vyhovuje a měnit to nebudeme, a menu je přehledné  :) grafiku dělám dva měsíce a na tu dobu, si myslím, že je velice slušná. Někdo to dělá třeba rok a je to hrozný. 
Později si stáhnu Photoshop xD chtěla bych být dobrá jako Sára xD a když já něco chci, většinou to dokážu, takže xD ...

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 biebermania biebermania | 15. července 2010 v 14:50 | Reagovat

tento blog je super paci sa mi!=)...tieto baby co ho robioa su velmi zlate...a robia uzasne dessy! su strasne sikovne a ochotne a blog maju velmi pekny=))

2 cyrusmileyhope cyrusmileyhope | E-mail | Web | 15. července 2010 v 14:53 | Reagovat

tenhle  blog je krásný! jj. chci ohodnotit!

3 ßarunQa ßellis RobPaul Upírová ßarunQa ßellis RobPaul Upírová | Web | 15. července 2010 v 14:56 | Reagovat

Náhodou máte super blog :-) Z toho hodnocení si nic nedělejte ;-)

4 *star* *star* | Web | 15. července 2010 v 15:00 | Reagovat

Mě se tu mooooc líbí ..... nemám slov...Rubrik tam ani moc neni....To na kamoscinym blogu tam je to teprv neprehledny :-D :-D Ohledne tema ... nesouhlasim...Dessy jsou moc pěkný a kdybych mohla nastavila bych si je všechny :-) No a nevim co ostatní, ale podle mě holky dobře začínaj :-)  :-) Jen tak dál :-)

5 Mary Mary | Web | 15. července 2010 v 15:14 | Reagovat

me se jeji grafika libi a na vic ona muze mazat komentáře jak chce... tvoje grafika taky neni spatna, teda jestli si ji delala ty..

6 Mary Mary | Web | 15. července 2010 v 15:27 | Reagovat

nenapsala jsem ujde ale neni spatnej to je rozdil... :P

7 Alex95 Alex95 | Web | 15. července 2010 v 15:31 | Reagovat

To hodnocení je podle mě krutý,dyť rozcestníky nepotřebujete,ty dessy sou nádherný a ta "přeplácanost"je tam moc hezká.Mě se ta designy líbí.A na dva měsíce ste kingové!To menu je podle mě velmi přehladné,je to oddělené,sou tam nadpisy,a rubriky sou tam taky dobrý.A ta miss Joy-z té si taky nic nedělejte.Ty máš ty desy daleko hezčí.

8 GoGosen GoGosen | Web | 15. července 2010 v 15:31 | Reagovat

Ahoj nechceš se u mě přihlásot do Velké talentové soutěže?
Podle toho layutu 5.0 bys na to měla uvažuj ;-)

9 GoGosen GoGosen | Web | 15. července 2010 v 15:34 | Reagovat

béééééééé [:tired:] a já jsem chtěla nějakýho profíka pomooc jdu se oběsit :D  O_O

10 ..::GirL WiTh SmiLe =):.. ..::GirL WiTh SmiLe =):.. | Web | 15. července 2010 v 15:46 | Reagovat

však v pohode..hehe..ja sa nehádam..x)
len som napisala, že jej designy su lepšie..teda nie žeby boli tie tvoje zle..su nahodou pekne..:)..ale ona ich má trochu ako to nazvať, no proste sa asi venuje grafike dlhšie..:)..ale necháp ma zle xD..lebo mňa do toho nič..ja a grafika..to nehrozi :-D

11 Tyger01 Tyger01 | E-mail | Web | 15. července 2010 v 15:48 | Reagovat

Ahoj mohla bys mě ohodnotit vrátil sem se zas k blogovaní sem potřeboval od webu odpočinek :D 3 roky mi toho boli hlava už já to jde na nervy furt si něco kupovat zlaty blogy zadara xD PLs mohli by jste mě ohodnotit www.wowismylifee.blog.cz o world of warcraft sem zaměřen i wowkář jak jinak :D :P :)

12 ..::GirL WiTh SmiLe =):.. ..::GirL WiTh SmiLe =):.. | Web | 15. července 2010 v 15:55 | Reagovat

hmm..tak to máš pravdu..:D..
zbytočné robiť okolo toho tolko "rozruchu"
ale je to medzi vami..;)

13 Summer Summer | Web | 15. července 2010 v 16:03 | Reagovat

jee děkuju :D zas tak moc toho neumim... :D

14 Miss-Joy Miss-Joy | Web | 15. července 2010 v 16:08 | Reagovat

tak co? už nemáš kamošky:)?

15 Tyger01 Tyger01 | E-mail | Web | 15. července 2010 v 16:15 | Reagovat

Dík :)Pozdravem-Tyger01

16 Charlotte Charlotte | Web | 15. července 2010 v 17:45 | Reagovat

ja by som ti dala viac bodov, určite :)

17 nikola2270 nikola2270 | Web | 15. července 2010 v 18:11 | Reagovat

děkuju za koment =) sice mi nepomohl ale kámošce jo =) :-D

18 B-eauty* B-eauty* | Web | 15. července 2010 v 19:21 | Reagovat

Děláš grafiku 2 měsíce ? To seš teda dobrá, já grafiku dělám přes rok a nejsem o moc lepší. :-)  :-D

19 ►♫MiLe*♥*MarCeLka♪◄ ►♫MiLe*♥*MarCeLka♪◄ | Web | 15. července 2010 v 20:09 | Reagovat

ahoj ještě sem se tě chtěla zeptat jestli se se mnou nespřátelíš??? jo a jestli můžu vzaa bych si natebe icko(když budeš souhlasit se spřátelením) :-)  :-)  :-)

20 Nicool - webmiss Nicool - webmiss | Web | 16. července 2010 v 11:56 | Reagovat

Moc děkujeme za pozitivní komentíky k tomuto hodnocení... Jen jsem sem zaskočila a vidím tohle... No trochu mi to vyrazilo dech... Myslím, že to není moc spravedlivý a souhlasím s Lily, že na to, že dělá grafiku jen dva měsíce, je úžasná!

21 Kwííka :) Kwííka :) | Web | 21. července 2010 v 17:11 | Reagovat

Najlepšie :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.